Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 9 decembrie 2013

ro

09 Dec, 2013 10:48 1793 Marime text
Lipsiţi de cuvinte potrivite, lăsăm pe hârtie trecerea în lumea celor drepţi a lui GHEORGHE MATEIAŞ, soţ, tată şi bunicuţ. Trupul neînsufleţit se găseşte la Casa Mortuară a Cimitirului Municipal şi va fi condus pe ultimul drum în data de 10 decembrie, la ora 14.00. Sufletu-i însă, colindă Braşovul şi Bucureştii de care îl legau amintirile, Bucegii pe care îi ştia ca în palmă şi Văcăreştii unde îşi găsea mereu tinereţea.

Personalul SC Argenta SRL este alături de dl. Neculai Ciupercă şi de colega noastră Mirela Vasiliu şi îşi exprimă condoleanţele pentru trecerea în eternitate a soţiei şi mamei Niculina Ciupercă. Viaţa noastră este în mâinile Domnului şi El singur hotărăşte clipa întoarcerii acasă a fiecăruia dintre noi. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Moartea e un mister, nimeni nu ştie când vine şi asupra cui. Moartea este dată şi nu iartă pe nimeni. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Cu regret, fam. Stelian Fottu şi Fechete Vasile Victor, în amintirea celei ce a fost un om cu totul deosebit - Niculina Ciupercă. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Cu imensă durere în suflet şi dor nemărginit, aducem la cunoştinţă trecerea în lumea celor drepţi, în urma unei nemeritate suferinţe, a dragei noastre soţii, mamei şi bunici - Niculina Ciupercă. Îndurerare şi întristare la pierderea unui om de un extraordinar caracter. Pentru bunătatea, generozitatea şi devotamentul pe care le-a avut de-a lungul vieţii, îi vom păstra o veşnică şi luminoasă amintire. Dumnezeu s-o odihnească! Soţul, copiii, ginerii, nora şi nepoţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii