Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 25 februarie 2014

ro

25 Feb, 2014 10:06 2878 Marime text
Familia Antoniadis Anton anunţa cu lacrimi în ochi şi durere în suflete încetarea din viaţă a celui ce a fost Antoniadis Eftimie, un om de o deosebită probitate profesională şi omenie. Trupul neînsufleţit se află depus la Biserica Greacă. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 26 februarie 2014, ora 13.00, la Cimitirul Central. Fie ca bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace printre aleşii Săi! Nu te vom uita niciodată!

Familia Iasonidis Iani anunţă cu adâncă durere în suflet trecerea în nefiinţă a iubitului nostru unchi Antoniadis Eftimie. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Iasonidis Spiru, cu adâncă durere în suflet anunţă trecerea în nefiinţă a celui ce a fost Antoniadis Eftimie. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Membrii Comunităţii Elene Elpis din Constanţa anunţă cu tristeţe dispariţia unui om admirabil, prieten şi protector, profesionist desăvârşit, preţedinte al comunităţii, Antoniadis Eftimie, care a trăit cu maximă intensitate în plan profesional, sfidând timpul şi legile firii. Îi dorim linişte şi drum de lumină. Dumnezeu să-l ierte!

Suntem alături de familia celui ce a fost Antoniadis Eftimie în aceste clipe de grea încercare şi durere pricinuite de decesul acestuia. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Teodoru Costin.

Familia Muşat Nicolae este alături de familia Antoniadis la greaua încercare pricinuită de decesul celui ce a fost Antoniadis Eftimie. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l ierte!

Ne alăturăm la marea durere a familiei Antoniadis în aceste clipe de grea încercare, pricinuite de trecerea în nefiinţa a dragului lor Antoniadis Eftimie. Fie ca Bunul Dumnezeu să-i asigure odihna veşnică printre aleşii Săi! Familia Dumitrescu.


Familia Selelis Petro este alături de familia Antoniadis la greaua încercare pricinuita de decesul celui ce a fost Antoniadis Eftimie. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l ierte!


Suntem alături de familia celui ce a fost Antoniadis Eftimie în aceste clipe de grea încercare şi durere pricinuite de decesul acestuia. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Ciocan Adrian.


Cu adâncă durere în suflet, familia Andrei Gheorghe este alături de familia Oruna în greaua suferinţă pricinuită de pierderea celui ce a fost un model de om, soţ, tată şi bunic, Oruna Ştefan. Sincere condoleanţe!


Iubita noastră mamă şi bunică Cocârţă Anica a trecut în nemurire. Întreaga noastră existenţă o datorăm ei şi tatălui meu, plecat şi el la cele veşnice. Nicio jale nu e mai pustiitoare ca pierderea mamei, exemplu de dăruire şi corectitudine în viaţă şi în familie. Fără ea nimic nu va mai fi ca înainte. Am iubit-o şi am respectat-o cu sfinţenie! Îngenunchem cu umilinţă şi îi sărutăm în lacrimi mâinile! Dumnezeu să te odihnească în face! Fiica şi nepoatele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii