Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:47 24 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea Digitală Colonel Ferencz Daniel Mihai, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

20 Nov, 2020 00:00 1434 Marime text

Colonel Ferencz Daniel Mihai – inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, a transmis un călduros mesaj de Ziua Dobrogei, în care a povestit cum a ajuns să îndrăgească acest tărâm situat între Dunăre și mare, încă de la naștere.
 

Mă numesc FERENCZ Daniel Mihai, sunt inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa si m-am născut pe meleagurile dobrogene, mai exact  în data de 17 iulie 1975, în localitatea Hârşova. Nu pot spune că am cunoscut Dobrogea într-o anumită perioadă a vieţii, pot spune ca m-am născut, am copilărit, am crescut alături de familie, iar la rândul meu mi-am întemeiat o familie si toate aceste realizări inclusiv cariera profesională, le-am realizat în frumoasa noastră Dobroge. Sunt o persoana căreia îi place sa petreacă cât mai mult timp în natură şi din acest considerent pot spune ca Dobrogea deţine potenţialul de fi una din cele mai complexe şi frumoase regiuni din România şi nu numai.
Dobrogea este o regiune în care întâlnim atât forme de relief diferite de la Delta Dunǎrii pânǎ la munţii vechi ai Dobrogei, pânǎ la situri arheologice, mănǎstiri, grote şi nu în ultimul rând staţiuni pentru agrement pe malul Mǎrii Negre, astfel merită să fie recomandată în vederea petrecerii timpului liber.
Consider că dobrogenii, reprezentanți ai multor etnii, au învăţat de-a lungul timpului să convieţuiască armonios și au cele mai frumoase valori umane cunoscute: onestitatea, bunătatea sufletească, generozitatea şi înţelepciunea.
Mesajul meu pentru dobrogeni este să fie mândri ca au onoarea să trăiască în această zonă minunată a ţării, un colţ al lumii ce cuprinde toate formele de relief într-un spaţiu relativ mic, uşor de a fi vizitat, şi să se bucure în fiecare zi de frumuseţile pe care cultura zonei le oferă.
Totodată, le doresc să fie mândri de apartenența lor la acest meleag, să fie încrezători în viitor și să nu uite să transmită mai departe faima și frumusețea acestui minunat colț de Românie.
La mulți ani, Dobrogea!   La mulți ani, Dobrogeni!„
 
 
Comentarii
Cele mai recente postari