Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi aici accidentele produse în judeţul Constanţa în ultimele 24 de ore

ro

28 Jun, 2011 17:57 982 Marime text
La data de 27 iunie a.c., ora 15.59, în judeţul Constanţa, Marius D., de 31 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe DJ223 dinspre localitatea Lumina către Năvodari şi ajungând la km. 3+20 m, surprinde şi accidentează grav pe Alin L., de 21 ani, din Palazu Mic, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.  

La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 20:20, Radu Gabriel C., de 31 ani, din localitatea Cudalbi, judeţul Galaţi, a condus un autoturism pe DN 39, dinspre municipiul Constanţa către Mangalia şi ajungând la km. 25+500 m, pătrunde pe contrasens, trecând peste marcajul dublu continuu, angajându-se în depăşirea unui autoturism condus regulamentar de Cătălin-Costel I., de 23 ani, din Mangalia, după care pierde controlul direcţiei, părăseşte partea carosabilă şi intră în coliziune cu un copac. În urma coliziunii, primul autoturism a revenit pe sensul său de mers ocazie cu care a acroşat uşor autoturismul care se deplasa regulamentar. În urma accidentului a rezultat decesul numitului Laurenţiu D., de 22 ani, rănirea gravă a numitei Elena-Mariana N., de 23 ani şi rănirea uşoară a numiţilor: Adriana D., de 38 ani şi Maricel-Ciprian A., de 28 ani, toţi pasageri în primul autoturism.

La data de 27 iunie a.c., ora 12.33, în judeţul Constanţa, Marius Constantin T., de 40 ani, din Bucureşti, a condus un autoturism, pe DN 22C dinspre Cernavodă către Medgidia şi ajungând în localitatea Satu Nou la intersecţie cu strada Trandafirilor surprinde şi accidentează uşor pe Marian E., de 38 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure. 

La data de 27 iunie a.c., ora 11.24, în municipiul Constanţa, Cătălin Ionuţ M., de 18 ani, din localitatea Nisipari, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia şi ajungând la intersecţie cu strada Soveja, efectuează manevra de viraj spre stanga şi intră în colizuine cu un autoturism condus regulamentar de Ştefan M., de 58 ani, din Constanţa. Din impact, primul autoturism s-a deplasat către înapoi şi a intrat în coliziune cu alt autoturism condus de Daniel Dumitru I., de 22 ani, din localitatea Gîrliciu. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală uşoară a numitului Ştefan M..

La data de 27 iunie a.c., ora 23.24, Abdelaziz M., de 42 ani, din Constanţa, a condus un autoturism, pe strada Baba Novac şi ajungând în dreptul staţiei RATC Energia, din cauza neatenţiei în conducere, pierde controlul direcţiei de mers, părăseşte partea carosabilă şi intră în coliziune cu un copac. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.
La data de 27 iunie a.c., ora 15.00, în municipiul Constanţa, a fost depistat numitul Dorin O., de 37 ani, din Constanţa, conducând un autoturism pe bulevardul IC Brătianu având permisul de conducere suspendat.

La data de 27 iunie a.c., ora 19.15, în judeţul Constanţa, a fost depistat pe strada MI Dobrogeanu din municipiul Mangalia, numitul Csaba M., de 40 ani, în timp ce conducea o motocicletă fără a poseda permis de conducere.

Celor în cauză li s-au întocmit dosare de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii