Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un șofer a fost filmat furând din mașinile pe care le transporta! (video)

ro

01 Mar, 2016 00:24 2807 Marime text
Filmulețul a fost realizat cu un telefon mobil a stârnit reacții puternice în mediul on-line. Din imagini se poate observa cum individul a luat la rând mașinile de pe platformă și a sustras mai multe obiecte de mici dimensiuni din torpedo și portbagaj. Se poate vedea cum deschide portierele BMW-ului, după ce inițial a căutat într-un Mercedes A-Klasse.
 
Filmulețul a fost realizat într-o parcare din Spania (zona Centrovia – Zaragoza) de către un șofer de TIR aflat la pândă.
 

“M-am uitat intenţionat…la BMW-ul ăla verde de sus… până și CD-ul din casetofon i l-a luat… și din portbagaj…o geacă.. pffffff” – este replica unui commentator.

 

“Mulțumesc pentru video, nu îl văd bine pe om! O mașină de acolo e a mea! De-abia aștept să îl cunosc!!! Aştept maşina de vreo două luni, cică la rând! Mercedesul v12” –  este reacția unui client.

 
Românii care lucrează în străinătate preferă să-și trimită mașinile personale cu astfel de platforme, iar daunele suferite în timpul transportului ar trebui suportate de firmele implicate. În cazul de față, cei care se consideră parte vătămată pot da în judecată compania care a efectuat transportul, contra sumei de aproximativ 600 de euro pe bucată, scrie ziardebistrita.ro.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii