Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Culmea furtului, la Constanța! Mașinile a trei polițiști, sparte! Pronunțarea amânată

ro

14 Aug, 2022 10:27 10445 Marime text

Cei trei indivizi suspectați că, aproape de finele anului trecut, au spart mai multe automobile parcate pe raza municipiului Constanța, din interiorul cărora au furat mai multe bunuri, își așteaptă sentința!

Conform procurorilor, printre autoturismele sparte se află și mașinile a trei polițiști (unul național și doi de la locală).

Cazul este analizat de magistrații de la Judecătoria Constanța.

Pronunțarea a fost amânată pentru jumătatea lunii viitoare.

Oricare va fi decizia decizia magistraților, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.

Anchetatorii arată că din mașinile oamenilor legii, hoții au furat stații emisie recepție, top-uri de procese-verbale de contravenție, top dovezi, un top autorizații de reperație, două geci, una de poliție și una de damă, o vestă tactică, culoare neagră, inscripționată Poliția Locală, o pereche cătușe, un spray iritant lacrimogen, o lanternă culoare neagră, un rucsac de culoare neagră ce conținea procese-verbale de constatare contravenție, legitimație de serviciu, un body-cam, un top de procese-verbale de contravenție, suma de 2000 lei, precum și o geacă de culoare neagră inscripționată Poliția Locală, un fes de culoare neagră și o șapcă inscripționată Poliția Locală.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Femeie înjunghiată în Sala 1 a Judecătoriei Constanța! Cum au intervenit forțele de ordine. Atacatorul a fost trimis în judecată! (VIDEO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii