Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transport ilegal de calcan congelat

ro

25 Jun, 2012 13:48 999 Marime text

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în cooperare cu lucrători ai Poliţiei Rutiere Măcin au identificat un cetăţean român care transporta 14 kilograme de peşte din specia calcan fără documente de provenienţă.

Ieri, în jurul orei 12.30, un echipaj mixt format din poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Isaccea şi lucrători ai Poliţiei Rutiere Măcin au verificat în trafic un autoturism marca Porsche, înmatriculat în Bucureşti şi condus de un tânăr de 21 ani, din Podu Turcului, judeţul Bacău.

În urma controlului a fost descoperită cantitatea de 14 kilograme de peşte din specia calcan, aflat în stare congelată, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente justificative.

Cantitatea de peşte, evaluată la aproximativ 70 lei, a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil.

Persoana în cauză va fi cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor sau produselor din peşte obţinute din pescuit".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii