Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

ro

12 Apr, 2024 23:45 1104 Marime text


Farul Constanța a câștigat cu 2-1 meciul din deplasare cu Universitatea Craiova, contând pentru etapa a patra din play-off, iar la final Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral, a spus, la Digi Sport:

Când ești în play-off, trebuie să marchezi, să joci fotbal. Se poate întâmpla orice, dar trebui să menții spiritul pozitiv, să pedalezi, să joci în continuare. Un aspect foarte bun e că am revenit de la 0-1 În repriza a doua însă, în ultimele minute, am scăzut. Dar ne-am apărat cât am putut, contra unor adversari buni, care știu cu mingea și erau periculoși. Bine că am câștigat. Venim din spate, această victorie ne dă încredere mai multă și vom vedea.

La Cojocaru e bine că a dat gol. El are nevoie de continuitate. Fizic nu e la nivelul primei ligi. Ușor-ușor, o duce 45 de minute, 60 de minute poate, mai mult e greu. El e un jucător talentat, dar n-a avut continuitate, nici la juniori, accidentări. Dar acum arată bine, stă bine și vom vedea. Dar nu-l scoateți «perlă» acum. E am făcut cinci schimbări numai jucători tineri. Dar ăștia suntem noi, v-ați obișnuit cu noi și vom continua pe acest drum. Identitatea noastră asta e, la un moment dat ne-o pierdusem puțin, dar acum revenim la origini, lucrăm pe acest aspect și vom merge pe această linie. Pe Mihai Popescu îl știu, e fundaș central toată ziua, dar îl băgăm și în bandă, nu suntem o echipă așa de mare și avem nevoie de fundași care se apără bine. Nu împing așa de bine câteodată, dar când vom găsi și fundași mai ofensivi, o să arătăm și mai bine.     
  
Cu FCSB trebuia să câștigăm cu 3-1 sau 4-1, trebuia să fie 3-0 la pauză. Am pierdut puncte mari la Sepsi, deși ambele echipe au avut perioade bune. Dar așa e în play-off, echipele sunt foarte bune, acolo, iar diferența e făcută de micile detalii. Acum am fost mult mai eficienți decât Craiova, care și-a creat și ea ocazii. Da, luptăm la locul doi, suntem acolo, această victorie ne dă încredere. Mergem înainte, ne așteaptă un meci foarte greu acasă cu CFR Cluj, sperăm să-i batem.


Pe lângă atacantul Louis Munteanu, de la Farul și fundașul Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Despre acest aspect, Hagi a spus:

Să vorbim în perioada aceasta de ce se va întâmpla în vară mi se pare greșit, să nu fiu profesional, nu putem vorbi de acest lucru. Vom vedea la momentul oportun, când se termină campionatul, ce va fi. Avem mult de muncă în această lună. Ce vom face din vară încolo, la ce nivel vom fi. Printre paranteze, trebuie să lucrăm și pentru la anul. Sper să fac ceva frumos, să clădesc ceva frumos pentru Farul în viitor.   


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Farul Constanța
Ionuț Cojocaru - două goluri, iar „marinarii“ câștigă la Craiova și urcă în clasament
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii