Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Textul apare pe blogul jurnalistului Dan Turturica Șova a redactat proiectul de Hotărâre de Guvern prin care face cadou Portul Constanța administrației Mazăre

ro

15 May, 2014 17:15 2486 Marime text
Textul proiectului de Hotărâre de Guvern prin care Executivul ar urma să cedeze 13% din acțiunile Portului Constanta administrației locale, la insistențele primarului Radu Mazăre, a fost publicat de jurnalistul Dan Turturica pe blogul său, scrie Hotnews.

Potrivit documentului, proiectul de Hotărâre de Guvern nu are nevoie de avizul Ministerului Justiției. Interesant este că aproape toți șefii de direcții din Ministerul Transporturilor au semnat documentul, cu toate acestea ei fac trimitere la observațiile pe care le-au facut în notele transmise ministrului Dan Șova, care contin în special obiecții, susține Dan Turturica.

Proiectul de Hotărâre cu privire la Portul Constanța publicat de jurnalistul Dan Turturica pe blogul său îl puteți vedea, accesând rubrica documente.

Amintim că în notele transmise ministrului Transporturilor Dan Șova, șefii de direcții din Ministerul Transporturilor susțin că statul nu poate pierde majoritatea acțiunilor deținute în Portul Constanța. Prin cedarea a 13% din acțiuni administrației Mazăre, Guvernul va încălca această dispoziție. Dat fiind că Primăria deține deja 20% din acțiunile Portului, odată cu transferul a 13% din acțiuni, administrația Mazăre devine acționar majoritar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii