Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:36 24 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep şi alţi campioni susţin licenţele la Universitatea “Ovidius”

ro

12 Sep, 2014 10:25 1393 Marime text
Simona Halep, Oana - Corina Constantin, Anca Surdu, Claudia Bobocea sunt sportivii de aur ai României și ai lumii care au susținut, în aceste zile, examenul de licență la Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității „Ovidius” din Constanța (UOC).
 
De-a lungul anilor, în cadrul facultăţii şi-au definitivat studiile sportivi de valoare ai României, antrenori de prestigiu ori manageri de succes în organizaţiile sportive, precum Horia Tecău, Cristina Bujin, Cristina Toma, Laurențiu Toma, Marius Stavrositu, Ionuț Stănescu, Ionela Gâlcă, Cătălina Ponor, Tolan Petru Porime, Eliza Samara, Răzvan  Florea, Daniel Carpo.
 
În anul 2014, alți studenţii care au muncit din greu şi care s-au dăruit pentru a fi cei mai buni, care au arătat lumii întregi unde este poziţionată România,  au împletit cu succes cursurile teoretice de la facultate cu practica, se arată într-un comunicat al Biroului de comunicare al UOC.
 
Simona Halep, numărul 2 WTA, performanţă istorică pentru ţara noastră, învingătoare în competiţii de anvergură, este o sportivă de succes şi o studentă ambiţioasă cu care ne mândrim, mai scrie sursa citată.
 
Urmează o altă studentă a facultăţii, Oana - Corina Constantin, gimnastică aerobică, cu un palmares de invidiat în anul 2014. Oana-Corina Constatin este câştigătoarea Cupei Mondiale pentru a doua oară consecutiv în probele de individual feminin și trio.
 
Cea de-a treia studentă evidenţiată este Anca Surdu, şi ea, cu un palmares de invidiat în 2014. Nu în ultimul rând, Claudia Bobocea, componentă a lotului naţional de atletism cu rezultate deosebite în ultima perioadă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii