Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Retrospectiva Poliţiei Principala cauză a producerii accidentelor rutiere este traversarea neregulamentară

ro

17 Mar, 2014 17:13 1559 Marime text
Un raport al Poliţiei Rutiere ne arată că, în săptămâna care a trecut, la nivelul judeţului Constanţa, o persoană a fost grav rănită şi 25 au fost rănite uşor, în urma celor 21 de accidente de circulaţie înregistrate în această perioadă.
 
Conform lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, din totalul evenimentelor rutiere, 19 au fost înregistrate în municipiu (zece pe bulevarde şi nouă pe străzi), unul pe drumuri naţionale şi unul pe drumuri judeţene.
 
Tot potrivit oamenilor legii, cele mai multe accidente au avut drept cauză de producere traversarea neregulamentară a pietonilor, respectiv zece astfel de evenimente, urmate de cele produse din cauza neacordării de prioritate pietoni-trei accidente şi neacordare prioritate auto-trei accidente.

În ceea ce priveşte zilele în care au fost înregistrate un număr mai mare de accidente, poliţiştii spun că acestea au fost cele din sfârşitul săptămânii, cu începere de vineri, când au avut loc şase evenimente, sâmbătă-patru, iar duminică-cinci.

În final, Serviciul Rutier Constanţa mai informează că săptămâna trecută, intervalul orar în care au avut loc cele mai multe evenimente în trafic, a fost intervalul 14.00-16.00, când s-au petrecut şase accidente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii