Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanții spitalului din America susțin că nu mai este internat la ei Nicușor Constantinescu, de negăsit

ro

24 Jun, 2014 00:34 3919 Marime text
Reprezentanții Spitalului unde baronul de Constanța Nicușor Constantinescu este sub observație medicală în SUA susțin că acesta nu mai este internat la ei, scrie știripesurse.ro.

„Nu este aici. Nu ştiu unde poate fi, dar nu este în spital, fizic. Poate a mai venit pentru o procedură, dar nu mai este aici. Domnul acesta nu mai este în spital de luna trecută”, a declarat reprezentantul Spitalului „John Hopkins” pentru Televiziunea Romănă.

Amintim că poliția a ajuns în această seară la casa lui Nicușor Constantinescu din Constanța pentru a pune în executare mandatul de arestare emis pe numele acestuia.

Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă a lui Nicuşor Constantinescu, după ce procurorii DNA au cerut înlocuirea controlului judiciar cu această măsură preventivă, pentru că preşedintele CJ Constanţa nu a revenit în ţară după ce a fost operat în SUA.

Decizia Tribunalului a fost contestată de avocatul lui Nicușor Constantinescu.

Intrată în direct la România Tv, Codruța Constantinescu, soția șefului CJC a mărturisit că nu poate să judece hotărârea instanței privind arestarea preventivă a soțului său, adăugând că „soțul meu a prezentat tot ce a putut să prezinte din punct de vedere medical”.

În cazul în care în urma recursului se menține decizia privind arestarea preventivă a lui Nicușor Constantinescu, cel mai probabil va fi emis un mandat de arestare internațională pe numele baronului de Constanța, transmite știripesurse.ro.

Sursa foto: promovareata.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Menumorud 24 Jun, 2014 09:03 Cautati-l baieti,cautati-l ! O sa-l gasiti peste vreo 100 de ani sub o piatra funerara pe undeva prin Madagascar, Mato Grosso sau poate pe insula Pastelui. Ar trebui sa fie inlocuit la mititica de cei ca i-au permis plecarea din tara. Asa ca sa iasa puscariasii la numar.