Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a cerut falimentul SC Xenoti SRL, firmă ce deține Hotelul Flora, din Mamaia! Iată decizia Tribunalului Constanța!

ro

08 Nov, 2023 10:28 1373 Marime text
 
 
 
 
 
  • SC Xenoti SRL îi are ca asociați pe Radu Ștefan Mazăre, fostul primar al Constanței, pe Nicușor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, și pe omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky.
 
SC Xenoti SRL, firmă ce deține Hotelul Flora, din Mamaia, nu va intra în faliment!
 
Tribunalul Constanța respins, ca rămasă fără obiect, cererea de trecere la faliment formulată de creditoarele Cârciog Mirela Daniela şi Cârciog Elena Maria, două dintre moștenitoarele lui Mihail Cârciog, fost asociat în firmă.
 
În continuare, tribunalul a stabilit termen pentru continuarea procedurii de reorganizare a debitoarei Xenoti SRL la data de 12.02.2024.  
 
Cine părăsește firma!
Schimbări importante în societatea Xenoti SRL, ce deține Hotelul Flora, din Mamaia


 
Administrator judiciar al Xenoti SRL este Artemis Legal Insolvency SPRL, cu sediul în București, Splaiul Unirii, Cladirea Muntenia Business Center, sector 4.  
 
Judecător sindic este Daniela-Alexandra Stamate, de la Tribunalul Constanța.
 
Potrivit Buletinul Procedurilor de Insolvenţă Nr. 15946/09.10.2023, administratorul judiciar a prezentat demersurile întreprinde de mandatarul administratorului special și măsurile adoptate în legătură cu cererea de plată și solicitările adresate de către Cârciog Mirela Daniela și Cârciog Elena Maria. După cum s-a arătat administratorul judiciar a analizat cererea de plată și a formulat punctul de vedere cu privire la cererea de plată emis sub nr. 15235/13.04.2023. publicat în BPI nr. 6639/18.04.2023 necontestat.
 
Petentele, prin reprezentant conventional, au solicitat efectuarea plății sumelor ce li se cuvin pentru părțile sociale moștenite de la defunctul asociat Cârciog Mihail Gheorghe și au formulat și cerere de trecere la faliment.
 

„După cum s-a arătat la termenul din data de 03.07.2023 între debitor prin mandatarul administratorului special, administrator judiciar și reprezentantul conventional al doamnelor Cârciog s-au purtat discuții și negocieri urmare cărora s-a convenit ca plata sumelor datorate să se facă eșalonat, sens în care s-au depus la dosarul cauzei documente jusitifcative care au sta la baza amânării judecării cererii de trecere la faliment“, conform BPI.

 
SC Xenoti SRL îi are ca asociați pe Radu Ștefan Mazăre, fostul primar al Constanței, pe Nicușor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, și pe omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Mazăre și Nicușor contra Strutinsky. Ultima decizie a judecătorilor în legătură cu falimentul Xenoti
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii