Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:02 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pro TV, amendat cu 10.000 de lei

ro

20 Jan, 2015 14:38 1234 Marime text
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, astăzi, să amendeze Pro TV cu 10.000 de lei, din cauză că în emisiunea „La Măruţă" din 4 septembrie i-a fost încălcat dreptul la viaţă privată cântăreţei Andreea Bălan.

CNA a analizat, astăzi, emisiunea „La Măruţă" din 4 septembrie 2014, în care a fost discutat subiectul relaţiei cântăreţei Andreea Bălan cu fostul ei iubit, cântăreţul Keo. În emisiune a fost invitat vărul lui Keo. Totodată, în emisiune a fost difuzată o convorbire telefonică avută de vărul lui Keo cu Andreea Bălan, în care aceasta din urmă îi dădea indicaţii referitoare la ce să spună în programul de la Pro TV. Convorbirea a fost realizată în timp ce vărul lui Keo avea filmări la Pro TV şi avea lavaliera pusă, informează Mediafax.

În urma difuzării emisiunii, Andreea Bălan a sesizat CNA, precizând că „La Măruţă" a fost difuzată o convorbire telefonică care a avut ca subiect „aspecte ale vieţii private". Potrivit Andreei Bălan, convorbirea respectivă a fost „înregistrată în mod nelegal", fără ca ea să ştie că este înregistrată. Andreea Bălan mai susţine că vărul lui Keo a realizat înregistrarea respectivă „în complicitate cu realizatorii emisiunii". Ea a mai spus că înregistrarea a fost difuzată în emisiune fără consinţământul său. Andreea Bălan mai spune că difuzarea înregistrării i-a afectat imaginea.

De cealaltă parte, în şedinţa CNA de astăzi, Adriana Păpureanu, reprezentanta Pro TV, a spus că din înregistrare rezultă că Andreea Bălan îi sugera vărului lui Keo ce să spună în emisiunea de la Pro TV, chiar ea fiind cea care a furnizat informaţiile despre viaţa sa.

Majoritatea membrilor CNA a considerat însă că Pro TV a încălcat legislaţia audiovizualului în acest caz.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: fanatik.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii