Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna a participat la „Competiţia celor mai bune practici în administraţia publică din România”

ro

28 Nov, 2014 15:25 2086 Marime text
Primăria comunei Cumpăna arată, într-un comunicat de presă transmis astăzi redacţiei, că a participat în perioada 26 - 28 noiembrie, la cea de-a VII-a ediţie a „Competiţiei celor mai bune practici în administraţia publică din România”. Evbenimentula  fost organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP), instituţie implicată permanent în promovarea performanţei de la nivelul administraţiei publice româneşti.
 
Scopul acestei competiţii este acela de a identifica, evidenţia şi disemina cele mai eficiente şi inovative iniţiative din administraţia publică, de a face cunoscute experienţa şi rezultatele remarcabile ale autorităţilor şi instituţiilor publice din România.   
 
Comuna Cumpăna, reprezentată de primarul Mariana Gâju și funcționari publici din cadrul Serviciului Public de Asistență Sociala – inspector Marcela Avram și inspector Simona Zamfir,  a câștigat locului al III-lea în cadrul Pilonului 2,  la Secțiunea Servicii publice în sprijinul grupurilor vulnerabile, unde a prezentat proiectul ”Impreună pentru o șansă reală la educație.”
 
Comuna Cumpăna este singura comună premiată din celelalte comune participante, alături de primării de municipii și orașe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii