Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:49 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

1 Iunie 2015 – Ziua Internaţională a Copilului sărbătorită la Cumpăna

ro

28 May, 2015 13:57 883 Marime text
În fiecare an, în prima zi de vară  se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.
1 iunie - Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie  unul prioritar şi că toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi. Ziua Internaţională a Copilului - 1 Iunie, a intrat în istorie, ca având începuturile în anul 1925, an în care la Geneva s-a ţinut Conferinţa Mondială pentru bunăstarea copiilor.
Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, reprezentate legal de doamna primar, ec. Mariana Gâju, invită toţi copiii să petreacă câteva ore distractive cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor. Activitatea se va desfăşura luni, 1 iunie 2015, între orele 9.00 şi 11.00 în parcul situat în zona Sălii de sport „Elena Frâncu”, unde peste 600 de copii ai Liceului tehnologic „Nicolae Dumitrescu” şi ai Grădiniţelor „Florilor” şi „Sfânta Maria” vor petrece de ziua lor.
          Cadrele didactice au pregătit pentru copii activităţi variate în aer liber: activităţi sportive, plimbări cu trotinete şi biciclete, desene pe asfalt, jocuri cu baloane de săpun.
          Primăria şi Consiliul Local Cumpăna vor oferi tuturor copiilor care vor participa la activităţile organizate cu ocazia Zilei de 1 Iunie, îngheţată, suc şi baloane.
          De asemenea, vineri, 29 mai 2015, Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” va organiza Cupa 1 Iunie la fotbal (băieţi) şi handbal (fete). Activitatea se va derula în cadrul şcolii, cu începere de la ora 12.30.
          Mulţumim, pe această cale, tuturor sponsorilor care ne sprijină în derularea
tuturor activităţilor dedicate copiilor comunei Cumpăna!
 
 
          Vă rugăm să delegaţi un reprezentant al instituţiei dumneavoastră în vederea mediatizării şi vă mulţumim pentru sprijin şi colaborare.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii