Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:55 20 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a amenajat puncte de prim-ajutor medical, în urma atenționării de cod galben de caniculă

ro

08 Jul, 2015 09:14 1109 Marime text
 
În urma atenționării meteorologice primite de la Centrul Meteorologic Regional  Dobrogea, de cod galben - caniculã și disconfort termic, în perioada 7 - 8 iulie, pentru prevenirea și limitarea efectelor fenomenelor meteorologice prognozate, Primăria municipiului Constanța a amenajat puncte de prim-ajutor medical.
 
Astfel, la cluburile pentru pensionari, care funcţionează tot timpul anului, au fost amenajate în zonele Km 4-5, Far și Tomis III.
 
Totodată au fost amenajate pavilioanele pentru pensionari (cluburile de vară) din zonele Parcul de la Teatrul de Stat Oleg Danovski, Parcul Tomis II, Parcul de la Casa de Cultură, Parcul din Faleză Sud (Poarta 6), Parcul Tăbăcăriei - Ţara Piticilor, Piațeta Badea Cârțan, Parc CET, Parc Gară.
 
În cazul instituirii codului portocaliu sau roşu, Serviciul Inspectorat Protecţie Civilă din cadrul Primăriei Constanţa are în planul său de măsuri pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă, asigurarea fiecărui punct de prim-ajutor cu personal medical specializat care va asigura asistenţa medicală de urgenţă.
 
„Pentru prevenirea incidentelor în timpul perioadelor cu temperaturi ridicate, rugăm cetăţenii să respecte recomandările transmise prin mijloacele mass media de către Direcţia de Sănătate Publică Constanţa”, a declarat purtătorului de cuvânt al Primăriei Constanţa, Liviu Tramudana.Foto: Arhivă
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii