Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:37 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preparate franțuzești, pe ritmuri românești, la restaurantul La PROTAP

ro

17 May, 2012 22:21 943 Marime text

În perioada 17-19 mai 2012, începând cu orele 19:30, Restaurantul La PROTAP vă invită la evenimentele gastronomice "Preparate franțuzești, pe ritmuri românești. 

Vor găti în exclusivitate după rețete originale ale bucătăriei franceze Vincent Perre - Profesor CEPROC Paris, Maestru în Artă Culinară și Mariana Popa - Profesor CEGT Constanta, CIT Bucuresti, medaliată la concursuri gastronomice internaționale, Maestru în Artă Culinară. Muzica și voia bună vor fi asigurate de Jean Tita, solist instrumental Teatrul Național de Oper și Balet Oleg Danovski și orchestra sa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii