Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistul din Dobromir, aproape de coma alcoolica, la volan

ro

30 Oct, 2009 11:24 1311 Marime text

Un poliţist a băut atât de mult încât a adormit la volanul maşinii de serviciu. Şi a rămas aşa în mijlocul drumului, până l-au descoperit jurnaliştii. Potrivit realitatea.net, poliţistul, care abia vorbea, a negat că ar fi băut ceva, numai că, alcool-testul a dovedit că omul legii era aproape de starea de comă. S-a întâmplat joi noapte, în comuna Lespezi din judeţul Constanţa.

Agentul şef Florin Barbu e poliţist în comuna Dobromir, numai că pentru el, alcoolul şi-a făcut efectul când se afla în comuna Lespezi. Acolo a rămas în mijlocul drumului. Chiar dacă abia se ţinea pe picioare, poliţistul s-a urcat din nou la volan şi a demarat în trombă. A dat însă nas în nas cu un echipaj al Poliţiei de Frontieră ce patrula în zonă.

Agentul şef n-a scăpat de ce se temea mai mult. De alcool-test. În luna august, acelaşi poliţist s-a mai urcat băut la volan. "A mai avut o abatere de genul ăsta. Nu avea dreptul să conducă maşina poliţiei. Vom face toate cercetările şi vor fi luate cele mai drastice măsuri împotriva lui", a declarat comisar şef Vasile Mărcuţă, sef Poliţia Băneasa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii