Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii, reţinuţi în cazul lui Marius Maghiari, au fost eliberaţi

ro

16 Aug, 2015 10:24 1711 Marime text
 
Cei doi poliţişti reţinuţi în cazul lui Marius Maghiari, ofiţerul de poliţie care a încercat să muşamalizeze un accident, au fost lăsaţi liberi. Procurorii i-au acuzat că au ascuns probe, dar judecătorii nu au considerat că este necesar să fie închişi, informează România TV. Decizia nu este însă definitivă.

Poliţiştii au fost duşi, aseara, în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, însă magistraţii au respins cererea procurorilor şi i-au lăsat pe cei doi în libertate.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

Iniţial, apărătorii poliţiştilor au făcut şi o cerere de amânare a procesului şi de stabilire a unui nou termen, asta pentru că, spun ei, este vorba de o cercetare abuzivă în acets caz, pentru că există suficiente temeiuri care să justifice luarea acestei măsuri.
Procurorii îi acuză pe agenţii rutieri de favorizarea infractorului în cazul accidentului produs de comisarul Marius Maghiari, deoarece ei erau de serviciu în noaptea respectivă şi au făcut cercetările la faţa locului.

În total, în cazul lui Machiari, au fost reţinuţi zece poliţişti. Pentru nouă dintre ei, judecătorii au decis să îi lase liberi, iar pentru comisarul Marius Maghiari au dispus controlul judiciar.




Sursa: România TV
Sursa foto: mondonews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii