Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Știre de presă - 17.06.2021

ro

17 Jun, 2021 13:47 902 Marime text
Nr. 110367 din 17 Iunie 2021
 
 
 
CERCETAȚI PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE ȘI TULBURAREA LINIȘTII PUBLICE, REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI
 
 
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au reținut în cursul zilei de ieri, 16 iunie a.c., doi bărbați, de 30 și 44 de ani, domiciliați în municipiul Slobozia, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Activitatea infracțională reținută în sarcina acestora constă în faptul că, în cursul zilei de 15 iunie a.c., ar fi lovit cu pumnii și picioarele un tânăr în vârstă de 18 de ani, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Slobozia.
 
Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale.
 
Față de cei doi bărbați cu vârste de 30 și 44 de ani, din municipiul Slobozia, a fost dispusă măsura reținerii, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.
 
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.
 
Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii