Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:47 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa cere revenirea CNADNR la Ministerul Transporturilor

ro

12 Dec, 2014 14:42 811 Marime text
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal consideră că mutarea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR)  la Secretariatul General al Guvernului a avut drept scop subordonarea ei directă premierului și tot el trebuie să fie acum de acord să revină la Ministerul Transporturilor.

„Reamintim faptul că au existat situații ilare în care un ministru al transporturilor, care nu avea responsabilități în ceea ce privește autostrăzile, primea sarcini de la premier în ședința de Guvern referitoare la construcția unor autostrăzi. Separarea CNADNR de Ministerul Transporturilor și mutarea ei la Secretariatul General al Guvernului a reprezentat un dezastru pentru infrastructura rutieră din România. Din nefericire pentru România, din acest haos instituțional rămânem cu realitatea pierderii a aproape 1 miliard de euro fonduri europene pentru autostrăzi și cu nefinalizarea Master Planului General de Transport care să stabilească proiectele prioritare“, se arată în comunicatul de presă remis.

Partidul Național Liberal îi cere premierului Victor Ponta ca, odată cu reorganizarea Guvernului, să mute Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale înapoi la Ministerul Transporturilor.

Nu în ultimul rând, „Partidul Național Liberal îi solicită premierului să pună capăt bătăii de joc la adresa infrastructurii rutiere din România prin acceptarea revenirii CNADNR la Ministerul Transporturilor“, mai precizează liderii PNL Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii