Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Ministerul Justiției. Șase candidați s-au înscris la selecția pentru funcția de șef al DNA. Doi sunt de la Constanța (document)

ro

24 Aug, 2018 16:58 1222 Marime text
Vineri, 24 august, este ultima zi în care procurorii îşi pot depune candidatura la selecţia organizată de Ministerul Justiţiei pentru funcţia de procuror şef al DNA.
 
Pe site-ul Ministerului Justiției a fost publicată lista finală cu candidații care s-au înscris în cursa pentru funcția de conducere a DNA. 

Astfel, candidaturile depuse până la data de 24 august 2018, ora 16,30, la Ministerul Justiției pentru selecția procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcția vacantă de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție sunt:
1. Paula – Nicoleta TANASE
2. Nicolae LUPULESCU
3. Gabriela SCUTEA
4. Andrei BODEAN
5. Adina FLOREA
6. Sorin ARMEANU 

Lista procurorilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la selecţie şi programarea interviurilor se vor afişa la sediul Ministerului Justiţiei şi pe site-ul instituţiei la data de 29 august, urmând ca în perioada 3 - 5 septembrie candidaţii selectaţi să susţină interviurile cu ministrul Justiţiei.
 
Rezultatele selecţiei vor fi anunţate public pe data de 6 septembrie.

Menționăm că Andrei Bodean este procuror în cadrul DNA Constanța, iar Adina Florea în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii