Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Macovei „Haita USL încolţeşte Justiţia. Să stea Ponta acasă, că nu s-a născut prim ministru”

ro

03 Oct, 2013 12:02 1433 Marime text
Europarlamentarul PDL Monica Macovei spune intr-o postare pe blog "Ponta încearcă să-și subordoneze procurori pentru a controla dosare și oameni, și a ratat intrarea României în Schengen. Pe scurt, Ponta nenorocește România". Macovei cere si demisia lui Ponta dupa scandalul Papici: "Să stea și Ponta acasă că nu s-a născut prim ministru".

Declaratia Monicai Macovei:

"Dacă Ponta îi spune lui Papici că nu s-a născut șef, atunci eu îi spun lui Ponta să stea acasă că nu s-a născut prim ministru. Oricum, marea diferență dintre Papici și Ponta este că Papici a contribuit la curățarea țării și la intrarea României în Uniunea Europeană, în timp ce Ponta încearcă să-și subordoneze procurori pentru a controla dosare și oameni, și a ratat intrarea României în Schengen. Pe scurt, Ponta nenorocește România.

Ponta a ordonat ca șefii Secției de combatere a corupției din DNA să plece, iar slugile Cazanciuc și Nițu s-au executat și i-au executat pe Lucian Papici și Mariana Alexandru. Cei doi au instrumentat sau girat, ca șefi, dosare care au dus la trimiterea în judecată a unor politicieni importanți, unii deja condamnați: Adrian Năstase, Monica Ridzi, Cătălin Voicu, Gigi Becali, Decebal Remeș etc. Astăzi avem dovada că numirea lui Nițu ca Procuror General a fost o catastrofă pentru România. Ponta a acționat ca șef al unei haite de hoți care vor sa scape de dosare, sa scape de justitie, sa nu platesca pentru ce fura. Si pentru asta a schimbat procurorii peste noapte.
Sursa: HotNews
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii