Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:57 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativă de fraudă Ministerul Finanţelor nu percepe nicio taxă de internet !

ro

05 Jun, 2015 13:20 918 Marime text
 
Având în vedere sesizările cetățenilor privind seria de mesaje primite pe e-mail în legătură cu plata unei așa zise taxe anuale de 278 lei (de la adresa de e-mail taxa@finante-romania.ro) pentru utilizarea serviciilor de internet, Ministerul Finanțelor Publice atrage atenția și adresează rugămintea celor care primesc astfel de mesaje să nu dea curs solicitării și să nu efectueze nicio plată în sistemul specificat în mesaj.
 
Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională de Administrare Fiscală nu au transmis niciun mesaj privind plata vreunei taxe de utilizare a internetului. Precizăm că organul fiscal nu poate solicita achitarea taxelor prin intermediul a diferite sisteme de plăți, precum BITCOIN, respectiv că nicio taxă nu poate fi ștearsă automat din baza de date.
 
"Întrucât asupra acestui fapt există suspiciunea unei tentative de fraudă, vă asigurăm că vom lua toate măsurile necesare în vederea depistării persoanelor vinovate", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Finanţelor Publice. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii