Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:25 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Localităţile Eforie Sud, Ovidiu şi anumite cartiere constănţene rămân fără apă!

ro

24 May, 2015 10:12 820 Marime text
 
Pentru executarea lucrărilor de racordare a conductei principale de alimentare cu apă din localitatea Eforie Sud, cu diametrul de 200 mm, nou montată la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, începând de luni, ora 22,00 și până marți, ora 16,00.  Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zona Flamingo, localitatea Eforie Sud.
Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Reabilitare și extindere rețele apă/canal, reabilitare stații de pompare apă potabilă și apă uzată - localitatea EFORIE”, în valoare de 19,4 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinanțare de 5,55 milioane lei. În cadrul acestui proiect, stația de pompare a localității Eforie Sud, a fost reabilitată total, instalațiile aferente obiectivului având o vechime de peste 45 de ani. Proiectul cuprinde și extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare pe o lungime de aproape 25 km. 
Pentru realizarea unor lucrări de sectorizare și montare vane la nivelul stației de pompare Caragea Dermen, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în noaptea de marți spre miercuri, adică 26 mai 2015, ora 21,00 – 27 mai 2015, ora 09,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți abonații din localitatea Ovidiu și cei din zona de la ieșire din municipiul Constanța: cartierele Palazu Mare, Boreal, Tomis Plus și zona Carrefour.
Reprezentanţii SC RAJA SA îşi cer scuze față de abonații afectați și îi asigură că echipele de intervenție ale constructorului care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, ei roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii