Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Facaleata a fost eliberat din arest

ro

21 May, 2010 21:00 1043 Marime text

Administratorul PIC Liviu Făcăleaţă, arestat preventiv pentru fapte de corupţie alături de Cornel Penescu şi arbitrii Marius Martiş şi Ionică Serea, a fost pus în libertate astăzi, după ce Curtea de Apel i-a admis recursul formulat faţă de respingerea de către Tribunalul Argeş a cererii de eliberare provizorie sub control judiciar.

Curtea de Apel a admis recursul şi a dispus punerea neîntârziată în libertate a inculpatului, care a părăsit după aproximativ două ore arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. La ieşire, Făcăleaţă a spus că se aştepta să fie pus în libertate, întrucât menţinerea stării de arest nu se mai justifica.

Liviu Făcăleaţă va avea, însă, o serie de restricţii, el fiind obligat să nu părăsească ţara, să se prezinte la organele de urmărire penală sau la instanţele de judecată ori de câte ori este chemat, să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea Tribunalului Argeş şi să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme. De asemenea, inculpatul se angajează să nu se deplaseze la nicio manifestaţie fotbalistică, să nu ia legătura cu ceilalţi inculpaţi şi cu martorii din dosar ori cu familiile acestora şi să nu comunice cu aceste persoane direct sau indirect.

Sursa:agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii