Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga Militarilor Profesionişti- convenţie cu Sanatoriul Efosan. Care sunt condiţiile şi cine vor fi beneficiarii

ro

02 Feb, 2019 16:35 3503 Marime text
 
Militarii cu anumite afecțiuni, militarii veterani, veteranii răniți cu dizabilități din toată țara, se pot trata la Sanatoriul EFOSAN din Eforie Nord. Militarii vor beneficia de tratament, recuperare medicală, refacere, cazare și masă la costuri 0 lei.

Dan Albu preşedintele LMP spune că "apa sărată din bazine și nămolul provin din Lacul Techirghiol".
 
Totodată Albu mai spune că "având în vedere că EFOSAN dispune de capacități de tratament / recuperare necesare militarilor răniți în TO, dar și militarilor cu afecțiuni specifice, a căror tratare poate duce la ameliorarea acestora, reprezentanții EFOSAN și LMP au convenit ca militarii profesioniști să beneficieze de programe de recuperare în sanatoriul existent, urmând ca, în curând, să poată avea la dispoziție un pavilion special amenajat în acest scop".

De asemenea, Prof.univ. dr. Eugen Anatoli Covaleov, directorul centrului medical, a spus reprezentanților LMP că, în viitor, militarii profesioniști vor putea să beneficieze de facilitățile oferite de baza de tratament de la „Steaua de mare”, ceea ce va duce la creșterea considerabilă a numărului militarilor profesioniști beneficiari ai programelor de tratament/recuperare.

Sursa foto:LMP
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii