Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mini-fotbal Echipa Ligii Militarilor Profesioniști, două victorii mari, la echipe de pe podium. „Am reușit să formez o adevărată familie“

ro

16 Mar, 2022 00:00 3030 Marime text
 În meciul cu Squadra Viola, FC LMP a revenit de la 0-2.

 
  • În clasament, FC LMP se află pe poziția a cincea, cu 50 de puncte, și urmează să susțină un nou examen greu, cu Arsenal Inel 2.
 
Echipa de mini-fotbal a Ligii Militarilor Profesioniști își continuă parcursul apreciabil în Liga 1 a Campionatului Național - zona județului Constanța.
 
În două etape consecutive, FC LMP a învins două echipe clasate pe podium: ocupanta locului 2, Săgeata Stejaru, cu 7-6 (1-1), și formația de pe locul 3, Squadra Viola, scor 3-2 (0-0), în această partidă formația Ligii Militarilor Profesioniști revenind de la 0-2. În clasament, FC LMP se află pe poziția a cincea, cu 50 de puncte, și urmează să susțină un nou examen greu, cu Arsenal Inel 2, campioana en-titre și liderul ierarhiei, pe care LMP o va înfrunta însă cu mai multe probleme de lot, având câțiva jucători accidentați.
 
„În retur, atitudinea, concentrarea și, de ce nu, valoarea jucătorilor au făcut diferența în toate partidele disputate. Mă bucur din tot sufletul că am reușit să formez la LMP o adevărată familie, jucători, antrenori și staff. Acest grup de militari se bucură și suferă împreună pentru această echipă. În prezent, LMP este o echipa mare, insistentă, muncitoare, ambițioasă și organizată. Atât în numele meu, ca președinte, cât și în numele Consiliului Director al Ligii Militarilor Profesioniști, doresc să le mulțumesc jucătorilor pentru eforturile lor, pentru munca voluntară, pentru devotamentul, sacrificiul în cadrul Ligii 1 a Campionatului de Minifotbal - zona județului Constanța! Victorile aduc victorii! Forza LMP!“, a declarat președintele LMP, cap. (r) Dănuț Albu.
 
În imagine, este echipa Ligii Militarilor Profesioniști de la meciul cu Squadra Viola: pe rândul de sus, de la stânga la dreapta - Florin Lar, Ionuț Ilie, Enis Bolat, Daniel Zaharia (căpitan), Cristi Crecan, Paul Acasandrei, Vlăduț Neagu; pe rândul de jos, de la stânga la dreapta - Georgian Crețeanu, George Ștefan, Emilian Dimoftei, Andrei Ciornea, Ionuț Gheorghe, Robert Lazăr. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Echipa de mini-fotbal a Ligii Militarilor Profesioniști țintește locul patru în Liga 1 - zona județului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii