Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minifotbal Echipa Ligii Militarilor Profesioniști, vicecampioană la „Superliga Companiilor“ (galerie foto)

ro

20 Jul, 2021 00:00 2787 Marime text


 
  • În ultimul act al turneului desfășurat la Mangalia, s-au întâlnit LMP și TTA București.

Echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști a participat la ediția a zecea a turneului national de relaxare „Superliga Companiilor“ și nu s-a oprit decât în finală.
 
Evenimentul a fost organizat, pe stadionul „Marina“ din Mangalia, de Organizația Națională „Liga Companiilor“, având ca partener oficial Primăria municipiului Mangalia. În grupă, LMP a susținut trei partide, înregistrând două victorii (6-2 cu Poliția Mangalia, 10-0 cu Baroul Olt) și un egal (4-4 cu PepsiCo România), rezultate care i-au permis formației Ligii să meargă mai departe, în sferturile de finală. În această fază, adversarul a fost Rompetrol, de care LMP a dispus cu 3-1, calificându-se astfel în semifinală, unde a întâlnit ASE AV București. O nouă victorie (4-2) a dus-o pe LMP în marea finală, la un singur meci de trofeu. În ultimul act, s-a jucat meciul LMP - TTA București, a doua echipă impunându-se cu 3-1, astfel că LMP a rămas cu medaliile de argint acordate vicecampioanei.
 
„Felicitări tuturor membrilor echipei! Sunteți o forță, camarazi!“, a fost mesajul LMP. Doi dintre componenții echipei, care s-au remarcat pentru LMP și la acest turneu, militarii Daniel Zaharia și Enis Bolat, sunt și membri ai echipei naționale de fotbal pe plajă a României.

În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini de la turneu cu echipa LMP. 
   
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Constanța
Echipa Ligii Militarilor Profesioniști a promovat în Liga 1 de minifotbal (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii