Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minifotbal Constanța Echipa Ligii Militarilor Profesioniști, victorie la scor și cu FC Soveja. Retur început în forță

ro

11 Jan, 2022 00:00 2991 Marime text

 
  • Înainte de meciul cu FC Soveja, FC LMP a întâlnit Digi Constanța, dispunând și de această echipă.
 
Startul returului Ligii 1 constănțene de minifotbal, sezonul 2021/2022, i-a adus echipei Ligii Militarilor Profesioniști două victorii la scor, în disputele cu Digi Constanța și FC Soveja.
 
Jucătorii FC LMP au câștigat prima partidă cu 11-3, iar de FC Soveja au dispus cu 8-0. „Victoria cu FC Soveja este rodul tuturor eforturilor concentrate ale băieților în numele echipei, le aparține. Noi, cei din staff, suntem mândri de rezultatele obținute, mândri de membrii componenți ai echipei şi mereu lângă ei, gata să îi susținem şi să îi încurajăm. Ne bucurăm că acest meci reuşeşte astfel să scrie încă o pagină frumoasă în istoria echipei. Aveam nevoie de acest rezultat, l-am căutat, am muncit şi am sperat să îl putem obține pentru că aveam nevoie de puncte. Punctele obținute pe teren sunt ale echipei, dar rezultatul îl dedicăm tuturor susținătorilor LMP“, a declarat președintele LMP, cap. (r) Dănuț Albu.
 
În imaginea de la acest articol, a echipei LMP din meciul cu FC Soveja, apar: rândul de sus, de la stânga la dreapta - Vlăduț Neagu (portar), Daniel Zaharia (cpt.), Andrei Ciornea, Paul Acasandrei, Ionuț Ilie, Sorinel Zaharia (portar); rândul de jos, de la stânga la dreapta - Emilian Dimoftei, Enis Bolat, Georgian Crețeanu, Marian Chehaia, Cristi Crecan, Florin Lar (director sportiv).
 
„Pe viitor, obiectivul echipei este calificarea în play-off. Sperăm şi ne dorim ca la final să fim în primele 4 echipe. Este un deziderat, credem noi, în deplin acord cu munca şi eforturile jucătorilor LMP. Avem şi câțiva jucători noi în echipă, care s-au integrat foarte bine şi formează un tot puternic alături de ceilalți coechipieri. Potențialul echipei cred că este vizibil şi cred că a fost demonstrat în fiecare meci jucat. Avem, aşadar, motive să credem că echipa LMP are un viitor frumos!  Forza LMP!“, a mai menționat cap. (r) Dănuț Albu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Liga Militarilor Profesioniști)

 
Citește și:
 
Vlad Neagu, fost portar al FC Farul Constanța, goal-keeper la echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii