Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, faţă în faţă cu Victor Ponta la recepţia de la Cotroceni cu ocazia Zilei Europei

ro

09 May, 2015 14:06 1499 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis este gazda unei recepţii organizate la Palatul Cotroceni cu prilejul Zilei Europei. Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe toţi foştii preşedinţi ai României, dar pe premierul Victor Ponta şi pe membrii Guvernului său, parlamentari. 

Întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta vine după ce şeful statului a criticat modul în care Guvernul a organizat programul privind cardul de sănătate şi i-a reproşat premierului Ponta că a efectuat o vizită în statele arabe "pe cont propriu".  6  0
 
Klaus Iohannis, faţă în faţă cu Victor Ponta la recepţia de la Cotroceni cu ocazia Zilei EuropeiPremierul Victor Ponta participă la recepţia de la Palatul Cotroceni după ce dimineaţă a fost la Târgovişte, la un eveniment la PES.

"Mă voi întâlni (cu preşeditele Klaus Iohannis n.red.) la Cotroceni. Dacă dumneavoastră speraţi să ne întoarcem la vremurile lui Băsescu, cu ceartă în public, nu se va întâmpla", a spus premierul.

Întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta vine după ce şeful statului a criticat modul în care Guvernul a organizat programul privind cardul de sănătate şi i-a reproşat premierului Ponta că a efectuat o vizită în statele arabe, fără să-l anunţe. În acest sens, şeful statului a declarat că "este o metodă inedită de a face politică externă. Fiecare de capul lui". Răspunsul premierului Ponta nu s-a lăsat aşteptat. Victor Ponta a declarat că românii sunt trataţi ca cetăţeni europeni, nu doar când se află el la Strasbourg sau la Bruxelles, unde este bine primit de toată lumea şi i se mai întâmplă să meargă "de capul" lui. 

La recepţia de la Cotroceni au venit şi foştii preşedinţi ai României Ion Iliescu şi Emil Constantinescu. Fostul preşedinte Traian Băsescu a ales să nu participe la recepţia oferită de noul şef al statului. Cu toate acestea, Traian Băsescu a postat pe Facebook un nou mesaj în care îl critică pe Victor Ponta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii