Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire fulger, pe mare Iată ce a primit Traian Băsescu de la un echipaj al Gărzii de Coastă

ro

28 Jul, 2013 10:31 2074 Marime text
Președintele Traian Băsescu a împărtășit pe contul de Facebook câteva poze din timpul unei „întâlniri-surpriză” pe mare. Șeful statului, aflat în vacanță la Neptun, s-a întâlnit cu un echipaj al poliției de frontieră (nr. Garda de Coasta), care l-a invitat pe președinte la bord și i-a oferit o șapcă având însemnele navei.

 „Întâlnire-surpriză pe mare. Aflat în misiune ieri după-amiază în largul Mării Negre cu destinația coasta de sud a Italiei, echipajul Navei „Ștefan cel Mare” a Poliției de Frontieră a avut parte de o întâlnire-surpriză. Marinarii au vazut în depărtare o șalupă pe care, așa cum se face, au salutat-o din sirenă. Șalupa a răspuns marinărește și s-a apropiat de nava când, ce sa vezi!, la cârmă se afla chiar președintele Traian Băsescu!”, se menționează în postarea de pe contul de Facebook, Alături de Președintele Nostru.

„L-au invitat să urce la bord, ceea ce președintele, se vede din fotografii, a acceptat cu mare plăcere, și i-au prezentat nava. Echipajul i-a oferit și o șapcă având însemnele navei. La plecare, președintele și comandantul și-au dat mâna și și-au urat reciproc „Vânt din pupa!”, conform mesajului de pe Facebook.
Sursa: Digi 24
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii