Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GSP companie deţinută de Gabriel Comănescu, a deschis un birou în Kazahstan

ro

02 Feb, 2011 19:28 6357 Marime text

1.jpgGrup Servicii Petroliere (GSP), companie din grupul Upetrom, controlat de omul de afaceri Gabriel Comănescu, şi-a deschis la începutul acestui an o reprezentanţă în Kazahstan.

"Grup Servicii Petroliere (GSP) este interesată de oportunităţile din industria oil&gas din zona Mării Caspice şi a decis deschiderea unui birou de reprezentanţă in Kazahstan. Marea Caspică deţine resurse bogate de petrol şi gaze naturale, iar GSP, o companie cu o bogată experienţă internaţională, consideră că este un moment oportun pentru eventuale colaborări cu operatorii locali din industrie", au arătat reprezentanţii companiei.

Biroul a fost deschis la inceputul lunii ianuarie şi se află în faza de structurare, au adăugat aceştia.

Grupul Upetrom activează în domeniul serviciilor de foraj şi construcţii petroliere.

Compania are activităţi de foraj maritim şi construcţii de conducte în apele bulgăreşti şi turceşti ale Mării Negre, iar în Rusia are contracte de construcţii de conducte. De asemenea, grupul Upetrom mai are activităţi în Golful Persic şi în Marea Mediterană.

Compana deţine cinci platforme petroliere de foraj şi a investit în modernizarea acestora circa 200 de milioane de dolari în ultimii cinci ani.

Sursa: adevarul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasile 02 Feb, 2011 22:12 Dar datoriile la stat cand le plateste ???? Statul cand il executa ???? toate firmele lui sunt pe pierdere ????
  • justice 02 Feb, 2011 16:05 mafia lui basescu cu calin marinescu zis shogunul cu care a vindut vapoarele -de ce nu i aresteaza dna?