Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperă Noul Mitsubishi ASX la Exclusiv Auto Constanța. Discount Minim Garantat de 2.380 € și Ecotichet de 1.000 €

ro

25 Jan, 2024 09:00 654 Marime text
 
Exclusiv Auto, dealer-ul tău Mitsubishi Motors din Constanța, vine cu vești bune pentru cei care își doresc să achiziționeze Noul Mitsubishi ASX - un SUV care redefinește experiența în trafic. Cu o promoție exclusivă ce include un discount minim garantat de 2.380 € și un ecotichet de 1.000 €, acum este momentul să intri în showroom și să profiți de oferta limitată!

„Pentru cei mai hotărâți dintre clienții potențiali ai lui ASX, avem un discount suplimentar pe care îl acordăm direct în showroom și care se cumulează cu oferta curentă. Este un moment excelent să achiziționezi Noul Mitsubishi ASX”, spune Camelia Ciciu, Director Marketing al dealer-ului Mitsubishi Motors, Exclusiv Auto Constanța.
Noul Mitsubishi ASX impresionează cu cele  5 motorizări disponibile și 3 variante de electrificare: Plug-in Hybrid (PHEV), Hybrid (HEV) și Mild Hybrid. Indiferent de preferințele tale, ASX îți pune la dispoziție un portofoliu diversificat pentru a satisface orice nevoie si avea.
 

Dotări premium în versiunea standard

Dotat cu o suită completă de funcții ADAS și Infotainment, ASX se remarcă prin tehnologia de vârf. Farurile și luminile spate cu tehnologie LED asigură vizibilitate excelentă, iar Smartphone Link Display Audio cu display de 7" și 6 difuzoare transformă fiecare călătorie într-o experiență de neuitat.

Cu tehnologii precum camera pentru marșarier, senzori de parcare față și spate (8x), sistem de apelare în caz de urgență și sistem de asistență la frânare pentru evitarea coliziunilor, ASX demonstrează angajamentul Mitsubishi față de siguranța pasagerilor și a șoferului.
Funcții precum sistemul de asistență pentru menținerea benzii de rulare, avertizare la părăsirea involuntară a benzii de rulare, sistem de monitorizare a presiunii în roți și recunoașterea semnelor de trafic transformă fiecare deplasare, indiferent de durata ei,  într-o experiență relaxantă și plăcută.

Angajamentul de Service Mitsubishi

Ca și restul modelelor din gama Mitsubishi vândute în Europa, Noul ASX vine cu Angajamentul Service Mitsubishi, subliniind încrederea în calitatea și durabilitatea vehiculului. Beneficiezi de 5 ani / 150.000 km garanție în România, 12 ani garanție anticoroziune, 8 ani / 160.000 km garanție pentru bateria de tracțiune și capacitatea bateriei, precum și 5 ani de asistență rutieră gratuită.

Intră acum în showroom-ul Exclusiv Auto din Constanța, alege un model din stoc cu livrare imediată și bucură-te de avantajele promoției.
 
 
Date de contact:
Exclusiv Auto – dealer Mitsubishi Motors Constanta
Str. Intrarea Mangaliei nr 3,
Tel: 0241.54.54.77
Email: lead.mitsubishi@exclusivauto.ro
www.exclusivauto.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii