Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul lui Adrian Nastase a aparut la o petrecere cu o zvastica pe mana

ro

01 Jun, 2010 19:55 2633 Marime text

mihnea_nastase2.jpgAdrian Năstase îl trimite pe fiul său în internship la "Elie Wiesel", ca pedeapsă pentru faptul că a apărut la o petrecere cu o zvastică pe mână. Informaţia apare chiar pe blogul social-democratului, care a postat un text care începe în felul următor: "Am aflat zilele acestea că fiul meu, Mihnea, a făcut o boacănă în străinatate".

Potrivit revistei Kamikaze, Mihnea Năstase a apărut însemnat cu zvastica celui de-al treilea Reich. Aceeaşi publicaţie precizează că întâmplarea a avut loc în Elveţia, la petrecerea de Halloween organizată de liceul la care învaţă fiul cel mic al social-democratului.


"Am fost revoltat să aud lucrul ăsta, tocmai pentru că ştiu cât de dureroasă este această temă. (...) Am decis ca Mihnea să afle într-o formă foarte directă că există subiecte cu care nu se poate glumi", susţine fostul premier, care anunţă că la întoarcerea în ţară, în vacanţă, îl trimite pe Mihnea la un stagiu de internship la Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din Romania "Elie Wiesel". "E un loc în care poate participa la evenimente, poate citi, se poate informa despre cât de mare a fost tragedia prin care au trecut sute de mii de familii în urma Holocaustului", scrie Adrian Năstase.

Sursa: hotnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii