Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exact cu un an în urmă Doi polițiști de la Transporturi Constanța au murit într-un cumplit accident

ro

04 Jan, 2016 06:24 2068 Marime text
Anul trecut, în după amiaza zilei de 4 ianuarie, doi polițiști de la Secția Regională de Transporturi Consanța au decedat într-un cumplit accident de circulație pe DN 3B, din judeţul Ialomiţa, între localitățile Borduşani şi Stelnica.

Sorin Laurențiu Rădulescu era șeful Postului de Poliţie Transporturi Navale Hârșova, iar în misiune era însoţit de un adjunct, Liviu Gabriel Bălosu. Primul locuia în Feteşti, iar celălalt la Hârşova.
Ambii aveau 40 de ani şi aveau câte un copil, rămaşi astăzi orfani.
Autoturismul de serviciu în care se aflau, o Dacie 1310 a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un autobuz care efectua rute regulate de transport persoane. Nicio persoană din cele 15 care se aflau în autobuz nu a fost rănită.
La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale . Pompierii Gărzii Feteşti i-au descarcerat pe cei doi bărbaţi, iar alături de ei au intervenit şi medicii de pe ambulanţă. Din nefericire, toate eforturile acestora a fost zadarnice, căci după minute bune în care i-au resuscitat, cei doi poliţişti au murit. Decesul unuia dintre ei a survenit imediat cum ambulanţa a ajuns la Spitalul Municipal „Anghel Saligny” Feteşti, iar celălalt a murit la scurt timp în braţele medicilor. Surse din cadrul Poliţiei au afirmat că cei doi aveau toate evaluările (psihologică, rutieră) la zi. În ultimii ani, cei doi poliţişti de 40 de ani obţinuseră la evaluări calificative maxime.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii