Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat pus sub urmărire pentru tâlhărie calificată, depistat de polițiști în gara CF Constanța

ro

24 Feb, 2024 11:01 601 Marime text



 
  • În perioada 19 – 21 februarie a.c., polițiștii de la transporturi, împreună cu angajați feroviari, au acționat pentru prevenirea și combaterea sustragerilor de componente de la infrastructura feroviară, potrivit unui comunicat al Poliției Române.
 
Astfel, au fost controlați 159 de agenți economici, ce au ca obiect de activitate colectarea de deșeuri de metale feroase și neferoase.
 
Conform sursei menționate, în urma activităților, au fost descoperite unele deficiențe privind infrastructura feroviară, care au făcut obiectul a nouă informări, pentru a fi luate măsuri de prevenire a furturilor.
 
Totodată, au fost efectuate 165 de instruiri ale personalului feroviar și au fost controlate 137 de sisteme fizice de pază, care asigură securitatea în sistemul transporturilor feroviare.
 
De asemenea, pe durata acțiunii, polițiștii au legitimat 2.392 de persoane, au constatat 15 infracțiuni și au aplicat 365 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 95.905 lei.
 
Astfel, la data de 20 februarie a.c., polițiștii Serviciului Siguranță Transporturi – Postul de Poliție Transporturi Feroviare Constanța, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în stația CF Constanța, au depistat un bărbat, de 28 de ani, din județul Vaslui, care figura în bazele de date ca fiind pus sub urmărire. 
 

„Pe numele acestuia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată”, spun polițiștii.
 

Persoana depistată a fost predată polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Unitatea Teritorială de Căutare a Persoanelor Dispărute sau Urmărite.
 
De asemenea, la data de 20 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigare a Fraudelor și Biroului de Investigații Criminale din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova au efectuat un control la o societate comercială ce are ca obiect de activitate colectarea metalelor feroase și neferoase, cu sediul în municipiul Craiova, județul Dolj.
 
Citește și
A fost găsit trupul bărbatului de 24 ani, dispărut în lacul Razelm, Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii