Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un băiat de 5 ani din Fetești, singur în tren spre Constanța, la plajă. Nu și-a anunțat părinții că pleacă

ro

07 Aug, 2023 13:14 1363 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Polițiștii din Constanța au descoperit un copil de 5 ani din Fetești, județul Ialomița, a plecat voluntar, fără a-și anunța părinții, la plajă.
 
Conform unei informări a Poliției Constanța, la data de 6 august 2023, polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța – Biroul Siguranță Publică și Protecția Călătorilor, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în trenul IR 1928 București – Constanța, au identificat un băiețel, de 5 ani, din municipiul Fetești, județul Ialomița, care era lipsit de supravegherea unui adult.
 
Acesta a declarat că a plecat voluntar de la domiciliu, în ziua respectivă, fără a-și anunța părinții, cu intenția de a ajunge în județul Constanța, la plajă, au transmis polițiștii.
 
Băiatul nu prezenta urme vizibile de violență pe corp și a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni, adaugă IPJ Constanța.
 
În cauză au fost sesizați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
Minorul a fost internat în Centrul de primire minori în regim de urgență Aluniș Constanța.

Citește și:

Șinele de tren din Constanța, acoperite de azotat de amoniu. Circulația trenurilor de călători nu este afectată de incident (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii