Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs! Brigada de Operațiuni Speciale din Constanța, vizată de un anunț important al Poliției Române

ro

16 Sep, 2023 16:28 2375 Marime text
 • Poliția Română caută șefi pentru Serviciul Supravegheri Operative din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, şef birou la Serviciul Supravegheri Operative – Biroul 1 – B.O.S Constanța și șef pentru Postul de poliție transport naval Mangalia-Sud din cadrul Serviciului Poliție Transporturi Maritime


Inspectoratul General al Poliţiei Române cu sediul în municipiul Bucureşti, str. Mihai Vodă nr. 4 - 6, Sectorul 5, organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de șef post poliție la Postul de poliție transport naval Mangalia-Sud din cadrul Serviciului Poliție Transporturi Maritime - Inspectoratul General al Poliției Române, prevăzută la poziţia 67 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.


Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.M.A.I. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Serviciului Poliție Transporturi Maritime din Municipiul Constanța, incinta Port Constanța, Clădire ,,Bursa Nouă”, parter, în data de 06.10.2023, după următorul grafic:

 
 • instructajul candidaților - orele 13.00;
 • desfășurarea interviului pe subiecte profesionale - începând cu orele 13.10;
 • afișarea grilei de apreciere - la finalizarea interviului desfășurat cu ultimul candidat;
 • afișarea rezultatelor - după orele 16.00 (în raport de numărul candidaților).


Perioada limită de depunere a eventualelor contestații - în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv 09.10.2023.


Soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor la această activitate se va realiza în perioada 10.10.2023 – 11.10.2023.


Candidații sunt declarați „admis” în ordinea descrescătoare a notelor obținute la interviul structurat pe subiecte profesionale. În situația în care mai mulți candidați obțin aceeași notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.


Rezultatele se înscriu în tabelul cu rezultatele obținute la concurs și se aduc la cunoștință prin afișare la sediul Serviciului Poliție Transporturi Maritime din Municipiul Constanța, Incinta Port Constanța, Clădire ,,Bursa Nouă”, parter și prin postare pe pagina de Internet a Inspectoratului General al Poliției Române www.politiaromana.ro.


Candidatul nemulțumit de rezultatul obținut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestație o singură dată, în termen de 24 de ore de la afișare, ce va fi depusă în format electronic (semnată și scanată în format electronic needitabil) la adresa de e-mail a Inspectoratului General al Poliției Române - Direcția Management Resurse Umane concursuriconducere@politiaromana.ro.


De asemenea, IGPR mai organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de şef birou la Serviciul Supravegheri Operative – Biroul 1 din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța din Inspectoratul General al Poliției Române, prevăzută la poziţia 3 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.


Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.M.A.I. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului General al Poliției Române cu sediul în Municipiul Bucureşti, Șos. Ștefan cel Mare nr. 13-15, sectorul 2, în data de 19.10.2023, după următorul grafic:

 
 • instructajul candidaților - orele 12.00;
 • desfășurarea interviului pe subiecte profesionale - orele 12.15;
 • afișarea grilei de apreciere - la finalizarea interviului desfășurat cu ultimul candidat;
 • afișarea rezultatelor - după orele 16.00 (în raport de numărul candidaților).


Perioada limită de depunere a eventualelor contestații - în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv 20.10.2023.


Soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor la această activitate se va realiza în perioada 23.10 – 24.10.2023.


În final, tot potrivit datelor oficiale, Poliția Română mai organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de șef serviciu la Serviciul Supravegheri Operative din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța din Inspectoratul General al Poliției Române, prevăzută la poziţia 2 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.


Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.M.A.I. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului General al Poliției Române cu sediul în Municipiul Bucureşti, Șos. Ștefan cel Mare, nr. 13-15, sectorul 2, în data de 17.10.2023, după următorul grafic:

 
 • instructajul candidaților - orele 12.00;
 • desfășurarea interviului pe subiecte profesionale - orele 12.15;
 • afișarea grilei de apreciere - la finalizarea interviului desfășurat cu ultimul candidat;
 • afișarea rezultatelor - după orele 16.00 (în raport de numărul candidaților).


Perioada limită de depunere a eventualelor contestații - în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv 18.10.2023.


Soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor la această activitate se va realiza în perioada 19.10 – 20.10.2023.


Afișarea tabelului cu rezultatele finale se va realiza în perioada 18.10 – 20.10.2023, în funcție de existența/inexistența unor eventuale contestații.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Împuterniciri după tragedia de la 2 Mai
Poliția Rutieră Constanţa și Poliția municipiului Mangalia au noi șefi! (DOCUMENTE)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii