Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turiști, fiți pe fază Poliția a confiscat o întreagă marcă contrafăcută în Constanța! Iată cum procedau vânzătorii (FOTO)

ro

30 Jun, 2023 12:44 1195 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
 
  • Joi, pe 29 iunie, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporuri Maritime au efectuat două percheziții în municipiul Constanța, într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.
 
Potrivit unui comunicat de presă trimis de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, cele două percheziții au fost efectuate la locuința și sediul social al administratorului unei societăți comerciale, bănuit de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.
 
În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, mai multe articole de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii ( poșete și curele) purtând mărci și însemne al unor mărci protejate, susceptibile a fi contrafăcute, a precizat sursa citată.

Citește și:

Sri Lanka, Pakistan și Etiopia: Cinci cetățeni străini, prinși că munceau ilegal în România
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii