Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dublă aniversare pentru Ilie Floroiu 66 de ani de viață și un an de când este consilierul primarului Constanței

ro

29 Nov, 2018 18:35 1445 Marime text
Astăzi este ziua lui Ilie Floroiu, a împlinit 66 de ani. Este fostul director al Clubului Sportiv Farul Constanța, și tot astăzi are un an de zile de când e consilierul primarului Decebal Făgădău pe probleme de sport.

Astăzi, după ședința de Consiliu Local, primarul Decebal Făgădău i-a mulțumit lui Iliuță Floroiu, cum ii spune el, pentru toate sfaturile bune pe care i le-a dat pentru revitalizarea sportului constănțean, și a anunțat că au împreuna mai multe proiecte, printre ele reamintind de preluarea Clubului Sportiv Farul Constanța la municipalitate.

De altfel Primăria i-a sprijinit financiar  în mai multe rânduri Clubul Sportiv Farul. I-a premiat și i-a susținut pe sportivi și pe antrenorii lor. Floroiu a făcut istorie pentru Constanța și pentru România. Două dintre recordurile sale atletice, nefiind doborâte nici până astăzi. Este vorba despre recordurile la 5000 de metrii, respectiv la 10000 de metri.

Astăzi, Ilie Floroiu și-a sărbătorit ziua la muncă, pentru că a participat la ședința de Consiliu Local. A împlinit astăzi 66 de ani de viață, și un an de zile de când este pensionar, și, tot un an, de când a devenit consilierul primarului Decebal Făgădău pe probleme de sport.

A lucrat în cadrul clubului 42 de ani, cu tot cu activitatea sa de sportiv. În perioada 2005- 2007 a fost președintele Federației Române de Atletism.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii