Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate prin sport La Cumpăna s-a desfășurat Crosul #BeActiveCumpăna

ro

25 Sep, 2023 10:23 842 Marime text

În comuna Cumpăna, ultima duminică a lunii septembrie s-a încheiat într-o notă sportivă, sportul fiind un mod de viață în localitatea noastră. Sportivi de toate vârstele s-au adunat la start-ul Crosului #BeActiveCumpăna.

Parte a activităților derulate în cadrul Săptămânii Europene a Sportului - Ediția 2023, evenimentul a fost organizat de către Agenția Națională pentru Sport prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Primăria și Consiliul Local Cumpăna și Clubul Sportiv Victoria Cumpana.


La 20:30, Startul a fost dat de multiplul campion mondial Ilie Floroiu, cei peste 350 de sportivi cumpăneni pornind în cursă, mânați de dorința victoriei, întrecându-se amical către linia de FINISH.

În aplauzele tuturor, ajunși primii la finish-ul trasat pe pista Complexului Sportiv "Centenar 2018" din comuna Cumpăna, câștigătorii cursei au fost desemnați:

Locul 1: Toroanca Damian Luiza
Locul 2: Leontescu Vlăduț
Locul 3: Șerban Patric Andrei



Aceștia au primit premii speciale din partea sponsorilor și organizatorilor, iar primii 300 de participanți au primit tricouri care să le amintească zilnic să fie activi și să iubească sportul.

„Felicitări câștigătorilor, dar și tuturor celor care s-au întrecut în această cursă! O viață activă, înseamnă sănătate, acesta fiind adevăratul câștig pentru fiecare dintre voi!

Mulțumim, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa pentru sprijinul permanent și contribuția majoră adusă la buna desfășurare a evenimentului. Activitățile dedicate Săptămânii Europene a Sportului continuă pănă la finalul lunii! Detalii despre activități, regulamente, loc desfășurare, data, înscriere, le găsiți pe forum ISJ și pe site-ul #DJST Constanța www.dsjconstanta.ro”, au transmis reprezentanții autorității locale.


Citește și

Primarul comunei Cumpăna, județul Constanța, participă la Palanga, în Lituania la Seminarul ECON (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii