Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ștafeta sportului constănțean a ajuns la destinație, în comuna Cumpăna. „Va fi păstrată la loc de cinste“ (GALERIE FOTO)

ro

02 Oct, 2023 10:29 1047 Marime text
 
Plecând în data de 23 septembrie 2023 de la startul din Parcul Tăbăcărie din Constanța, Ștafeta Sportului Constănțean a cutreierat întreg județul, cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului 2023.
 
Echipe de alergatori, s-au deplasat întreaga săptămână cu steagul #BeActive. urmând un traseu bine stabilit între sediile mai multor instituții și cluburi sportive din județ.
 
Destinația a fost comuna Cumpăna, stafeta, purtată de Ilie Floroiu, Mariana Solomon și Marian Țuțuianu, ajungând în Campusul Școlar al Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, unde va rămâne până la ediția de anul viitor.
 
Sala de sport a Campusului Școlar din localitate a fost neîncăpătoare, mulți dintre elevii liceului, dar și sportivii profesioniști sau de ocazie implicați în activitățile organizate cu prilejul Săptămânii Europene a Sportului Ediția - 2023 dorind să fie martorii emoționantei ceremonii.
 

Viceprimarul comunei Cumpăna, domnul Florin Neagu, doamna Elena Frîncu, președinte de onoare al C.S. “Victoria” Cumpăna și ambasador al Săptămânii Europene a Sportului, și doamna Elena Vlad, antrenor al Secției de Gimnastică Ritmică a C.S. “Victoria” Cumpăna au preluat ștafeta, cu onoare și cu promisiunea că va fi păstrată la loc de cinste. Comuna Cumpăna a fost desemnată cea mai activă ambasadoare a sportului din județul Constanța, datorită performanțelor echipelor Clubului Sportiv “Victoria” și a rezultatelor sportive remarcabile obținute de elevii Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, se arată pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.

 
Festivitatea s-a încheiat cu o reprezentație susținută de campioanele secției de gimnastică ritmică a CS Victoria Cumpăna, pregătite de Elena Vlad și Luiza Cerbula.
 
Săptămâna Europeană a Sportului, ediția 2023, a fost organizată de Agenția Națională pentru Sport, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, sub egida #BeActive.
 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Citește și:

 
Săptămâna Europeană a Sportului 2023
Ion Constantinescu, glorie a Farul Constanța, omagiat la „Cupa Prieteniei Orașului Constanța“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii