Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Fostul mare atlet Ilie Floroiu, în doliu. S-a stins din viață soția lui

ro

17 Jul, 2023 16:12 4220 Marime text
 

Familia fostului mare atlet Ilie Floroiu este în doliu, după ce s-a stins din viață soția acestuia.
 
Un mesaj de condoleanțe a transmis și CS Farul Constanța, pe care Ilie Floroiu l-a condus mulți ani.
 

Colectivul Clubului Sportiv „Farul” Constanța este alături de domnul Ilie Floroiu în greaua și dureroasa pierdere, pricinuită de decesul soției. Condoleanțe familiei îndoliate!, este mesajul CS Farul.

 
Ilie Floroiu (70 de ani) a rămas în istoria sportului românesc și prin cele două recorduri naționale, la 5.000 m și 10.000 m, care în vara acestui an vor împlini 45 de ani de când stau în picioare! Cele două performanțe sunt extraordinare, din 1978, de când au fost stabilite, nu numai că niciun sportiv român nu a reușit să le doboare, dar nici măcar nu s-a apropiat de ele.  

Născut în județul Tulcea, dar stabilit de mulți ani la Constanța, legendarul sportiv, fost director al CS Farul Constanța, dar și ex-președinte al Federației Române de Atletism, a stabilit recordul la 5.000 de metri (13:15.0) cu ocazia Campionatului Naţional de la Bucureşti, iar cel de la 10.000 de metri (27:40.06), la Praga, la Campionatul European.
 
Timp de câteva luni, în intervalul noiembrie 2022 – februarie 2023, Ilie Floroiu a fost și președinte de onoare al CSM Constanța.

Echipa Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța este alături de fostul mare atlet și director al CS Farul Constanța, Ilie Floroiu, și îi transmite sincere condoleanțe, cu ocazia acestor clipe de grea încercare, prilejuite de trecerea în eternitate a soției. Dumnezeu să o odihnească și s-o poarte în lumină!, a fost și mesajul DJST Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CS Farul)

Citește și:


Constanța
La împlinirea a 70 de ani, Ilie Floroiu a primit Ordinul Excelența Olimpică din partea COSR (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii