Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea se gandeste sa candideze la functia de secretar general al PSD

ro

09 Feb, 2009 17:30 610 Marime text

Înaintea şedinţei din această dimineaţă cu conducerea partidului, vicepreşedintele PSD, Liviu Dragnea, fost demisionar ministru al Internelor, a declarat că ia în calcul o eventuală candidatură la funcţia de secretar general al PSD.

Chestionat în legătură cu înscrierea în cursa din această primăvară, Dragnea a declarat: „Mă gândesc serios". În privinţa comentariilor legate de recenta afirmaţie a ministrului de Interne, Dan Nica, potrivit căreia există fonduri la MAI, social-democratul nu a dorit să comenteze.

„Nu comentez ce spune Dan Nica. Eu am spus că banii alocaţi pentru autorităţile locale sunt insuficienţi. Partea de bugete locale din bugetul de stat este o bătaie de joc la adresa autorităţilor şi comunităţilor locale. Faţă de execuţia bugetară a anului trecut, banii alocaţi sunt mai puţini cu vreun miliard şi 200 de milioane de euro. Eu am cerut colegilor din guvern să se gândească, pentru că au promis că o vor face, că banii alocaţi în acest an nu o să-i ajute să îndeplinească toate promisiunile, poate nici una", a afirmat Dragnea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii