Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Constantin Chirilă, prezent la deschiderea Târgului INDAGRA

ro

31 Oct, 2012 20:24 1290 Marime text

Deputatul PDL Constantin Chirilă a fost prezent astăzi la deschiderea celei de-a XVII-a ediţii a Târgului Internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei - INDAGRA. Evenimentul se desfăşoară în perioada 31.10 - 04.11.2012, la ROMEXPO Bucureşti, sub patronajul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România.

"INDAGRA reprezintă cea mai complexă manifestare de acest gen din România destinată promovării potenţialului zootehnic autohton, produselor tradiţionale bio şi soiurilor de vin românesc, recunoscute internaţional", a menţionat deputatul Chirilă.

În calitate de membru al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, parlamentarul democrat-liberal apreciază că ediţia din acest an a Târgului propune o tematică de larg interes atât pentru companiile şi specialiştii din domeniul agricol, dar şi pentru fermierii care caută soluţii alternative la problemele cu care se confruntă în propriile exploataţii sau sunt interesaţi de rase de animale menite să aducă plus valoare unei afaceri în domeniu.

Evenimentul de la ROMEXPO Bucureşti va cuprinde o serie de mese rotunde, prezentări şi alte manifestări destinate facilitării dialogului între participanţi, organizatori şi partenerii prezenţi.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii