Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alianța Dreptei Unite va fi pe buletinele de vot. Stelian Ion - „Încercarea PSD de a bloca Alianța Dreapta Unită a eșuat lamentabil”

ro

19 Mar, 2024 14:28 545 Marime text

ÎCCJ a validat alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația față de decizia Biroului Electoral Central(BEC). Aceasta vine la scurt timp după ce Biroul Electoral Central a respins constituirea Alianței Dreapta Unită. 

Stelian Ion, deputat USR de Constanța
, a punctat că „S-a făcut dreptate! Încercarea PSD de a bloca Alianța Dreapta Unită a eșuat lamentabil. Nu are nicio legătură cu un stat civilizat, ci mai degrabă cu un stat dictatorial. PSD și PNL umblă cu tertipuri, șopârle, cu tot felul de abuzuri. Sunt sigur că o să mai pregătească atacuri de genul, mă așept la bețe în roate. Trebuie să știm că pentru PSD nu este pericolul extremist, ci ei văd ca pericol USR și ADU”.

Bogdan Bola, Forța Dreptei: „ÎCCJ a validat alianța electorală #Dreapta #Unită USR – PMP - Forța Dreptei, admițând contestația față de decizia Biroului Electoral Central. Decizia ÎCCJ dovedește că hotărârea inițială a Biroului Electoral Central a fost una determinată de o majoritate politică ostilă democrației, controlată de PSD, care a eșuat lamentabil în încercarea de a împiedica candidatura alianței Dreapta Unită”.

 

Oficial!

630/1/2024 - Admite contestaţia formulată de contestatorii Partidul Uniunea Salvaţi România, Partidul Mişcarea Populară şi Partidul Forţa Dreptei împotriva Deciziei Biroului Electoral Central nr. 1/D/17.03.2024, astfel cum a fost îndreptată prin Decizia Biroului Electoral Central nr. 1/D/18.03.2024. Anulează Decizia Biroului Electoral Central nr. 1/D/17.03.2024, astfel cum a fost îndreptată prin Decizia Biroului Electoral Central nr. 1/D/18.03.2024.  Admite Protocolul de constituire a alianței electorale - ,,Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei”. Definitivă. Pronunţată astăzi, 19 martie 2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

Citește și

Oficial de la MAE despre votul prin corespondență la alegerile pentru Președintele României și cele parlamentare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii