Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Paşte dăruieşte cu CTV

ro

06 Apr, 2011 19:10 1229 Marime text

Din 4 aprilie 2011, Constanţa TV a lansat a doua ediţie a campaniei CTV DĂRUIEŞTE, care îşi propune ca de Paşte, să aducă bucurie şi lumină în sufletele unor bătrâni uitaţi de lume.

După o viaţă amară de istovire, când ar trebui să se odihnească şi să se bucure de roadele muncii lor, aceşti oameni trăiesc în singurătate şi sărăcie. CTV doreşte să implice întreaga comunitate locală pentru ca împreună să le dăruim acestor bătrânei sărbători de Paşte cum nu au mai avut de mult.

Am ales câteva poveşti de viaţă triste, parca ireale, cinci oameni care, în aceste momente, nu mai aşteaptă nimic de la viaţă, pentru că tot ce au avut mai scump au pierdut de-a lungul anilor. Sunt bătrâni pe care i-am întâlnit pe stradă, care îşi poartă cu demnitate suferinţa şi care nu ar cere nimic de la alţii, nici în ruptul capului.

 

Cum se va derula campania „CTV Dăruieşte"

Campania începe pe 4 aprilie şi se va încheia în Vinerea Mare, pe 22 aprilie.

În prima săptămână (4 - 8 aprilie), de luni până vineri, la Ştirile CTV îi veţi putea cunoaşte pe aceşti bătrâni, veţi afla poveştile lor de viaţă, îi veţi vedea cum îşi duc traiul zi de zi, ce probleme şi ce nevoi au.

În cea de-a doua săptămână (11 - 15 aprilie), vi-i vom prezenta pe aceia care se vor alătura iniţiativei noastre. Zilnic vă vom spune cum decurge campania, câţi oameni ni s-au alăturat în acest demers, ce anume am reuşit să strângem din donaţii, care sunt cei care au dăruit şi cu ce gânduri au sărit aceşti oameni în ajutorul bătrânilor noştri.

La finalul campaniei, toate bunurile strânse vor fi pregătite pentru fiecare caz în parte, iar o echipă CTV împreună cu partenerii care ni se vor alătura, se va deplasa la fiecare dintre aceste cinci cazuri pentru a duce pachetele cu daruri. Acţiunea se va desfăşura pe parcursul a două zile (20 şi 21 aprilie), va fi filmată şi difuzată sub forma unor reportaje, în jurnalele principale din 22 şi 23 aprilie.

Pe 22 aprilie, în Vinerea Mare, la ora 20:00, veţi afla, din ediţia specială „CTV Dăruieşte", cum s-a desfăşurat întreaga campanie. Emisiunea va fi difuzată în direct şi va prezenta pas cu pas derularea campaniei, care sunt cei care ne-au ajutat, ce am reuşit să adunăm pentru aceşti bătrâni. Emisiunea va fi difuzată în reluare şi a doua zi, în ajunul Paştelui.

Cei care doresc să ajute pot merge zilnic la sediul CTV, la hotel Parc din Mamaia, cu darurile pentru cei necăjiţi sau pot lua legătura cu coordonatorul proiectului, Oana Sitiavu, la telefon 0733 300 020. Orice ajutor este binevenit.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii