Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Culturi de canabis, descoperite de polițiști și procurori în două localități

ro

12 Aug, 2015 19:42 2016 Marime text
 
Poliţiştii antidrog din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT – Structura Centrală au descoperit mai multe culturi indoor şi outdoor de cannabis şi au ridicat 400 de plante şi 1,8 kg. de muguri de cannabis, 9.350 de lei, precum şi instalaţiile utilizate la aceste culturi, în urma unor percheziţii efectuate în judeţul Ialomiţa. Două persoane au fost reţinute, iar faţă de a treia a fost dispusă măsura controlului judiciar.

La data de 11 august poliţiştii din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate - Serviciul Antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au efectuat două percheziţii domiciliare în comuna Dridu şi în oraşul Fierbinţi Târg, din judeţul Ialomiţa, la doi bărbaţi, de 63, respectiv de 37 de ani, bănuiţi de trafic de droguri de risc.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa şi de la Posturile de Poliţie Coşereni şi Dridu.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite mai multe culturi indoor şi outdoor de cannabis, fiind ridicate în vederea confiscării 400 de plante de cannabis, 1.8 kg de muguri de cannabis, 9.350 de lei, precum şi instalaţiile artizanale utilizate la aceste culturi.

Ulterior, a fost prins un bărbat, de 33 de ani din Bucureşti, implicat în grupare, care avea asupra sa cannabis.

Din cercetări a reieşit că cei în cauză ar fi comercializat drogurile în iudeţul Ialomiţa şi în Bucuresti.

La data de 12 august a.c., doi dintre aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru savârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, iar faţă de al treilea a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii